Cégnév: ODELUS-Construkt Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 9022 Györ, Móricz Zsigmond Rakpart 1, Földszint 16
E-mail: office@odelus.hu
Cégjegyzékszám: 08-09-026964, Győri Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 25134414-2-08

Tárhelyszolgáltató:
Cégnév: easyname GmbH
Székhely: Fernkorngasse 10/3/501, 1100-Bécs, Ausztria
Cégjegyzékszám.: 402196s
Adószám: ATU68122177

Minden jog fenntartva.

JOGI NYILATKOZAT
ODELUS-Construkt Kft. a jelen weboldal tulajdonosa és üzemeltetője. A weboldal tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek
A www.odelus.hu weboldalt ODELUS-Construkt Kft. (a továbbiakban üzemeltető) működteti. A www.odelus.hu weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. A www.odelus.hu weboldal használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg oldalainkat!

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa. Amennyiben a felhasználási és adatvédelmi feltételeit az üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldalon megfelelően közzéteszi és a módosításra a felhasználók figyelmét felhívja.
A www.odelus.hu mindig pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A www.odelus.hu nem garantálja a weboldalon megtalálható funkciók zavartalan és hibamentes működését.

1. Felhasználási feltételek
A szolgáltatást ODELUS-Construkt Kft. nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat: (a) a weboldal látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá

2. Felhasználói magatartás
Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja mások zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon személyiségi és egyéb jogainak megsértésére.

3. Jogosulatlan, nem megengedett felhasználói tevékenységek
A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat: (a) www.odelus.hu weboldal bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése; (b) a www.odelus.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet (hacking); (c) más tagokról információ gyűjtése jogosulatlan célokból (ideértve a felhasználóneveket és/vagy e-mail címeket); (d) a www.odelus.hu -ról megszerzett anyagok publikálása; és (e) olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik,hogy azokat a www.odelus.hu támogatja vagy hagyta jóvá.

4. Kapcsolódó honlapok
Az üzemeltető weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az üzemeltető weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

5. Adatvédelem
Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli.
A honlap megtekintése során nem szükséges személyes adatok megadása, és szerződéskötés nélkül ilyen adatokat az üzemeltető email útján nem kér.
Amennyiben bármely a honlapon elérhető szolgáltatás igénybevételéhez vagy az ahhoz kapcsolódó számlázáshoz személyes adat kezelése szükséges, úgy az üzemeltető kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek

6. Jogkövetkezmények
A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.